"Allereerst moet ik zeggen dat je een echt luisterend oor bent met veel geduld. Ondanks mijn waterval van woorden en ideeën, waarin mijn emotie soms de boventoon voerden, wist jij de juiste nuance van mijn casus te pakken en bent hier voortvarend mee aan de gang gegaan.

Jij had snel door wat de kern van mijn zaak was en bent daar zeer professioneel en kundig mee om gegaan. Je hebt laten merken dat je verder kijkt dan allen dat wat op papier staat en de randinvloeden van het handelen van een politieagent ook begrijpt.

Ook het feit dat je niet direct met een rekening klaar staat, maar meedenkt in de financiële situatie van de cliënt wekt een groot vertrouwen op. Ik kan niet anders stellen dan dat ik steeds het gevoel heb gehad met een professionele advocaat te doen hebben die verstand van zaken had en die met een menselijke benadering de zaken in behandeling neemt."

Advocaat in politiezaken

een advocaat speciaal voor politiefunctionarissen

Het vak van politieambtenaar is bijzonder. De rechtspositie van politieambtenaar is ook bijzonder. U heeft grote vrijheid van handelen. Maar het kan gebeuren dat uw handelen – privé of in functie - onder een vergrootglas wordt gelegd. Daarin bent u kwetsbaar. Maak uw positie dan sterker met de hulp van een gespecialiseerde advocaat.